TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

KÖSZÖNTÜNK AZ UNBELIEVABLE.HU OLDALÁN!

Immunerősítő gyógynövény mix 100g

Immunerősítő gyógynövény mix 100g
Immunerősítő gyógynövény mix 100g
Immunerősítő gyógynövény mix 100g
Immunerősítő gyógynövény mix 100g
Immunerősítő gyógynövény mix 100g
Immunerősítő gyógynövény mix 100g
ÚJ

Immunerősítő gyógynövény mix 100g

Leírás :
Immunitást erősítő, állatorvos által fejlesztett, természetes gyógynövénykeverék
Hatás :
Immunerősítő
Kor :
Kölyök, Felnőtt, Idős
Várható szállítás :
2022.01.25
További adatok
Quebeck termék
Magyar termék
Manufakturális
6 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 70 Ft
Részletek

MIT TARTALMAZ ÉS MIRE JÓ?

Az immunitás, azaz a szervezet védekezési mechanizmusa, egy nagyon komplex és összetett folyamat. Van egy specifikus és egy általános, nem specifikus immunitás. A szervezet, képes nagyon sok esetben saját magának szabályozni és aktiválni mindkét védekezési mechanizmusát, külső segítség nélkül. Vannak viszont olyan esetek (vírusos fertőző betegség, lábadozás, idősödés, stb.) amikor a szervezet nehezebben veszi fel a harcot a fertőzés veszélyeivel, ezért szüksége van külső segítségre! Itt jön az ember: oltóanyaggal vagy /és általános immunerősítő készítményekkel. Az általános immunerősítő készítmények sok félék lehetnek, és általában arra vannak fejlesztve, hogy stimulálják az immunrendszer gyors reakcióképességét, magas készenléti állapotba hozzák azt (ha korokozóval találkozik, képes legyen a gyors és hatékony védekezésre). Ezek lehetnek vitaminok, bélflóra stabilizálók, probiotikumok vagy adott esetben gyógynövények, melyek köztudottan képesek pozitív reakciót kiváltani!

 

A speciális IMMUNerősítő gyógynövény keverékünk / -mix, összeállításánál figyelembe vettük a kutyák természetes fiziológiai igényüket, ellenálló képességüket, immunitásukat és erre igazítottuk, állítottuk össze a gyógynövények összetételét, arányát. Termékünkben megtalálható a csalánlevél, bodzabogyó, ginko biloba, kurkuma és gyömbér! Ezen gyógynövények keveréke, képes „megmozgatni” a szervezet anyagcsere folyamatait, képes beindítani sejt szinten azokat a speciális védekezési mechanizmusokat, amelyek által nő a kutya immunitásának készenléti állapota. Nő az esélye annak, hogy egy kezdetleges fertőzést, gond nélkül le tudja fékezni, győzni.

 

MIKOR JAVASOLJUK HASZNÁLNI?

  • bármilyen legyengült állapotban, kölyökkutyák oltási időszakában, a szukák vemhességének második felében, lábadozási időszakban, vagy bármilyen orvosi beavatkozás után
  • huzamosabb ideig tartó immunerősítő kúraként. Például az ősz második felében vagy kora tavasszal
  • az idősebb állatoknál, álltalános roborálóként, évente 2-3-szor, kúrákban

Állatorvosunk javaslatára, etesd az IMMUNERŐSÍTŐ gyógynövénymix-et minden egyes gyógykezelés alatt és után, 7-10 napig folyamatosan. Hatását fokozza, ha egyidejűleg van használva az Unbelievable IMUNITY rendkívül összetett immunerősítő készítménnyel együtt.

Adatok
Cikkszám
107IMMI100