TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

KÖSZÖNTÜNK AZ UNBELIEVABLE.HU OLDALÁN!

Ízületvédő gyógynövény mix 100g

Ízületvédő gyógynövény mix 100g
Ízületvédő gyógynövény mix 100g
Ízületvédő gyógynövény mix 100g
Ízületvédő gyógynövény mix 100g
ÚJ

Ízületvédő gyógynövény mix 100g

Leírás :
Ízület működését támogató, ízületvédő hatással rendelkező, állatorvos által fejlesztett, természetes gyógynövénykeverék
Hatás :
Ízületvédő
Kor :
Kölyök, Felnőtt, Idős
Várható szállítás :
2022.01.25
További adatok
Quebeck termék
Magyar termék
Manufakturális
6 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 70 Ft
Részletek

MIT TARTALMAZ ÉS MIRE JÓ?

Az ízületek „életében” léteznek kritikus időszakok, időpontok. Egyszer van a fejlődési, kölyökkori növekedési időszak, amikor rendkívül fontos a vázszerkezet kialakulása, hozzáértve ehhez az ízületeket is! Fejlődésük kiemelten nagy figyelmet igényel a gazdik részéről, ha nagytestű kutyákról beszélünk. Ezeknél hirtelen és erőteljesen következik be a növekedés és „elkel” a külső segítség, ízületvédők, porcépítők, ásványi anyag pótlók formájában.

Majd van az időskor, amikor csak azt vesszük észre, hogy a kutyánk alvás után nehezen áll fel, nehezebben indul el, sántikálni kezd. Ezek mind a kopásnak, az elhasználtságnak köszönhetőek. Természetes folyamat. De ezt a folyamatot, késleltethetjük, tompíthatjuk kis segítséggel: természetes ízületvédőkkel, gyulladáscsökkentőkkel, fájdalomcsillapítókkal.

Utána vannak azok a nagyon egyedi és specifikus esetek a kutya életében, a sérülések, rendellenességek, balesetek, amelyek esetében kivétel nélkül szükséges a gyógykezelés. A legtöbb esetben a gyógykezeléseket fokozza egy természetes alapú stimuláns, kiegészítő. Ez esetben (minden másban is) ajánlom a kezelő állatorvos bevonását, konzultációját!

 

A speciális ÍZÜLETVÉDŐ gyógynövény keverékünk / -mix, összeállításánál figyelembe vettük a kutyák természetes fiziológiai igényüket, ízületi szükségletüket és erre igazítottuk, állítottuk össze a gyógynövények összetételét, arányát. Termékünkben megtalálható a csalánlevél, bodzabogyó, ginko biloba, kurkuma és gyömbér! Ezen gyógynövények keveréke, képes „megmozgatni” a szervezet anyagcseréit, úgy, hogy azokban a kritikus időszakokban vagy akár a specifikus-, sérülések kezelése alatt, tudjanak kellő természetes támogatást nyújtani, fokozni a gyógyulási vagy megelőzési folyamatokat. Hatásuk elsősorrban a gyulladáscsökkentés, fájdalomcsillapítás, ízület támogatás.

 

MIKOR JAVASOLJUK HASZNÁLNI?

  • kölyökkutyák növekedési időszakában, ízületvédő kiegészítőként
  • kimondottan ajánlott használni nagytestű kölyökkutyáknál, és a fogváltási időszakban
  • huzamosabb ideig tartó ízülettámogató kúraként.
  • az idősebb állatoknál, álltalános ízülettámogatóként, évente 2-3-szor, kúrákban

Állatorvosunk javaslatára, etesd az ÍZÜLETVÉDŐ gyógynövénymix-et minden egyes ízületi bántalom gyógykezelése alatt és után, 21-30 napig folyamatosan. Hatását fokozza, ha egyidejűleg van használva a speciális ízületvédő készítményekkel: Q-FLEX, JUNIOR-FLEX, SENIOR-FLEX

Adatok
Cikkszám
106IZMI100